august 8

Tehnica vs Proces

0  comments

Dacă ești un expert în făcut glazuri și dacă un tort ar fi alcătuit doar din glazură atunci, cu siguranță, ți-ar ieși un tort extraordinar.

Doar că, de cele mai multe ori, tortul are și alte ingrediente. Are nevoie de foi și de o cremă care să fie pusă între foi. Asta înseamnă că pentru a avea tortul delicios trebuie făcut aluatul pentru foi, foile trebuie coapte la cuptor, trebuie făcută crema, apoi crema trebuie aşezată prima foaie, apoi un strat de cremă, apoi următoarea foaie şi tot aşa.

Dacă aşezi prima dată crema şi apoi foaia, iese altceva.

Dacă vrei să faci o baie caldă şi vrei să umpli cada poţi mai întâi să dai drumul la apă caldă şi apoi la apă rece sau poţi să dai întâi drumul la apă rece şi apoi la apă caldă. În amândouă situaţiile rezultatul final va fi la fel. Doar că în prima situaţie o să ai şi baia plină de aburi.

Atunci când se face o intervenție chirurgicală e nevoie și de un anestezist. Doar anestezistul, oricât de bun, nu poate finaliza intervenția. Există câteva momente, extrem de bine definite, în care e nevoie de abilitățile lui.

De ce toată această discuție? Pentru că am auzit de foarte multe ori persoane care spun ”Eu stăpânesc foarte bine tehnica X”. În acel moment îmi vine să întreb: ”Stăpânești și procesul din care face parte tehnica X?”.

Sunt foarte multe persoane care stăpânesc tehnci de vizualizare, tehnici de vindecare, tehnici de motivare. Doar că tehnicile, singure, nu sunt suficiente.

Dacă știi doar cum să te vindeci, dar nu continui procesul pentru a avea un corp plin de sănătate, boala o să revină.

Dacă știi doar cum să îți setezi obiective și să te motivezi ca să le atingi, dar nu elimini frânele care te țin pe loc, e ca și cum ai accelera ca să prinzi viteză cu o mașină cu frâna de mână trasă la maxim.

Tocmai din acest motiv prezint în workshop-ul ”Atrage Abundența” un proces prin care să-ți materializezi intențiile. În cadrul acestui proces, fiecare pas în parte își are rolul lui și la fiecare pas în parte e necesară o anumită tehnică.

Și pentru că e un proces, atunci când urmezi pașii rezultatele sunt predictibile. Când urmezi rețeta, știi că o să obții tortul.

Frumusețea Procesului secret în 5 pași pe care îl prezint în workshop este că funcționează pe orice domeniu al vieții tale.

Fie că îți dorești bunăstare materială, o relație împlinită, o sănătate vibrantă, pașii sunt aceeași.


Tags


You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}