Despre proiect

Proiectul „Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!” are ca scop să le ofere tuturor persoanelor, indiferent de vârstă, naţionalitate, sex, apartenenţă religioasă sau politică, concepte şi tehnici verificate prin care pot să-şi îmbunătăţească situaţia financiară, să aibă o sănătate mai bună şi relaţii împlinite.

Modul prin care proiectul îşi atinge acest obiectiv este prin oferirea unui seminar gratuit de 3 ore urmate de un workshop cu plată care durează 5 ore.Atrage abundenta in viata ta

În seminarul gratuit se prezintă noţiuni de psihologie, biologie, neuro-science, economie, toate prezentate într-un concept foarte uşor de înţeles, de impact şi într-un format unic pe piaţa de training şi public speaking din România. În seminarul gratuit se pune accentul pe importanța minții subconștiente în viața noastră zilnică.

În workshop se prezintă cele mai simple și în același timp cele mai eficiente tehnici de lucru personale (cu rezultate dovedite) precum şi un sistem de aplicare a acestor tehnici astfel încât prin punerea lor în practică participanţii să obţină o îmbunătăţire pe domeniile importante ale vieţii lor (financiar, relaţii, sănătate).

Fondatorul proiectului ”Atrage Abundența în Viața Ta!” este Florin Păsat.

Florin este tată, soț, antreprenor, traineri, speaker, coach, autorul cărții ”WOW! Noul ghid ca să trăiești acum o viață abundentă și împlinită”.

Florin și-a început cariera ca trainer în 2001. A livrat traininguri de vânzări și marketing, comunicare, management. De-a lungul timpului a constatat că singurele modele care funcționează sunt cele care au OMUL în centru. Încetul cu încetul și-a schimbat abordarea și prioritatea sa a devenit să-i ajute pe oameni să crească.

Inspirat de maeștrii ai dezvoltării personale, ale căror abordări l-au ajutat să depășească provocări majore în domeniul financiar și al relațiilor, la finalul anului 2011 a creat proiectul ”Atrage Abundența în Viața Ta!”.

Atrage abundenta in viata taProiectul funcționează din ianuarie 2012 și de-a lungul timpului a ajutat sute de persoane, de la mame singure la manageri de top, de la studenți la antreprenori, să depășească provocări și blocaje și să-și ducă viața la nivelul următor.

Indiferent de vârstă sau profesie, particianții la seminariile gratuite și workshopuri au apreciat energia și dedicarea sa în a-i ajuta pe oameni precum și momentele ”AHA!” generate de experiențele trăite pe parcursul evenimentelor.

Începând cu anul 2012, la seminariile gratuite și workshopurile ”Atrage Abundența în Viața Ta!” participă aproximativ 4000 de persoane pe an.