TurboSUCCES Financiar

TurboSUCCES Financiar

Cuplează acceleratorul karmic și crește-ți veniturile mai repede decât de aștepți

Joi, 3 iunie 2021, ora 18:00 - 22:00, via Zoom

Află cum am generat în primele 2 luni ale lui 2021 același profit net pe care l-am generat în 5 luni în cel mai bun an financiar al afacerilor mele.

Atunci când lucrezi în armonie cu Legile Universului miracolele devin o prezență zilnică în viața ta.
Una din aceste legi este ”Dăruind vei dobândi”.

Pentru a primi de zeci, de sute de ori mai mult decât ai dăruit, există un proces numit ”Cei 4 Pași”. Acești pași sunt:

Pas 1 Declară ceea ce vrei într-o propoziție scurtă

Pas 2 Alege o persoană care vrea același lucru sau ceva asemănător și fă un plan prin care să ajuți acea persoană să își atingă obiectivul

Pas 3 Pune în practică planul de la Pasul 2.

Pas 4 Bucură-te că ai ajutat acea persoană, tehnică numită ”Meditația Cafelei”.

Succesul procesului de mai sus e dat de Pasul 4 – Meditația Cafelei. Sunt foarte multe persoane care îi ajută pe ceilalți să își atingă obiectivele, dar din cauză că nu fac Pasul 4, rezultatele apar mult întârziat.

Din experiența celor peste 5.000 de sesiuni de coaching 1-la-1 în programele de coaching plătitte și a celor peste 10.000 de sesiui de coaching oferite cadou participanților la programele mele știu că Pasul 4, deși cel mai simplu, e dificil de făcut.

Mai mult decât atât, Pasul 4 poate fi făcut în moduri care super-accelerează atingerea succesului. Am deprins aceste subtilități în ianuarie 2017, atunci când am participat la Sedona, la Colegiul de Management Internațional la cursul de 10 zile ținut de Geshe Michael Roach, autorul cărți ”Șlefuitorul de Diamante” (carte în care sunt prezentate principiile de mai sus) și echipa lui de profesori.

Ce vei afla participând la curs

 • Care sunt acceleratorii pe care să-i aplici pe primii 3 din cei 4 Pași, astfel încât să dublezi sau să triplezi veniturile într-un timp mai scurt.
 • Care sunt acceleratorii pe care să-i aplici special pentru Pasul 4 – Meditația Cafelei - încât să-ți dublezi sau să triplezi veniturile într-un timp mai scurt.
 • Care sunt Principiile Morale care generează abundență financiară și cum să le folosești ca să-ți crești veniturile.
 • Care sunt partenerii karmici cei mai puternici pe care să-i ajuți astfel încât să-ți crești veniturile.
 • Combinația supremă care ”cuplează ” acceleratorul karmic la viteză maximă: Principii Morale+Parteneri Karmici.

  Pe parcursul workshopului vom exersa acești acceleratori, astfel încât după workshop să-ți fie foarte ușor să faci Meditația Cafelei folosind acești acceleratori.

  Exercițiu pentru tine la finalul workshopului: vei primi ca temă un exercițiu numit Proiect MK30 (Proiect Management Karmic pentru 30 de zile), proiect care să te ajute să-ți atingi obiectivele financiare. Cu ajutorul acestui proiect am generat în primele 2 luni din 2021 același profit net pe care l-am generat în 5 luni în cel mai bun an financiar al meu de până acum (2019).

  Ce vei primi

  Manual

  Înregistrarea cursului

  5 Meditații ale Cafelei Ghidate

  1 Sesiune 1-la-1

  cu mine după curs, pentru susținere în aplicare

  Înscrie-te acum la acest curs online

  Preț: 247 lei