Provocare de 30 zile

Schimbă-ți Gândurile,
Transformă-ți Viața

Genialul savant Nikola Tesla spunea ” Dacă vrei să cunoști secretul Universului, gândește în termenii energiei, frecvenței şi vibrației”.

Cel mai puternic generator de vibrații sunt sunt gândurile noastre.

Una din Legile Universului este Legea Rezonanței care spune ”Atragi vibrații de același fel cu vibrația în care te afli în cea mai mare parte a timpului”. Iar aceste vibrații sunt generate de ceea ce gândim.

Îți propun un exercițiu: atunci când te sună o persoană dragă, primul tău gând e că îți va da o veste bună sau că îți va da o veste rea? Atunci când primești mesaj că șeful vrea să te vadă primul tău gând e că vrea să îți reproșeze ceva sau că o să te felicite? Atunci când îți vine în minte numele unei persoane, primul lucru la care te gândești despre acea persoană e o calitate sau un defect?

Așa cum știi, ceea ce hrănești cu energie, se dezvoltă. Și cel mai mare generator de energie sunt gândurile noastre. Nu degeaba Buddha spunea ”Ești ceea ce gândești”.

Sunt două momente ale zilei în care mintea noastră subconștientă (cea care ne conduce viața) este foarte influențabilă la gândurile noastre: dimineața, imediat după ce te-ai trezit și seara, înainte să adormi. De aceea e foarte important ca în aceste două momente să te expui la informații de vibrație ridicată: să citești ceva care te motivează, să asculți ceva care te motivează sau să meditezi.

Meditația Cafelei – unealta simplă, eficientă, cu rezultate dovedite, care face diferența dintre eșec și succes.

Meditația Cafelei este o tehnică simplă, adusă în practica noastră din înțelepciunea tibetană de către Geshe Michael Roach, primul occidental care a obținut titlul de Geshe (echivalentul lui ”doctor în budism”). Folosind această tehnică Geshe Michael a reușit să dezvolte o companie de bijuterii cu diamante de la 0 la vânzări de 250.000.000 USD.

Această tehnică înseamnă ca în fiecare seară, înainte să adormi, să te gândești cu bucurie la lucrurile bune pe care le-ai făcut pentru alții și la efectul de domino pe care gestul tău l-a declanșat astfel încât lumea să fie mai bună.

În acest fel, accelerezi manifestarea în viața ta a oricărui obiectiv pe care ți l-ai propus.

Această tehnică se poate aplica pentru orice obiectiv îți dorești: mai mulți bani, o relație împlinită, un corp plin de energie, armonie interioară, un job mai bun, casa în care vrei să locuiești.

Apasă butonul de Play de mai sus ca să asculți o Meditațe a Cafelei pentru faptul că ai oferit bacșiș.

Principalele beneficii

Principalele beneficii

  • Îți crește venitul
  • Se îmbunătățesc relațiile cu cei dragi
  • Ai un corp sănătos și plin de energie
  • Ai parte de pace și armonie interioară

Efecte secundare

  • Te simți mai bine
  • Lumea din jurul tău se va schimba în bine
  • Vei avea o perspectivă mai bună asupra lucrurilor
  • Se diminuează semnificativ nivelul de stres
  • Somn odihnitor
  • Crește încrederea în tine

Descriere program

Vei primi în fiecare zi o Meditație a Cafelei ghidată, câte 7 meditații pentru fiecare domeniu important: financiar, relații, corp sănătos (energie) pace interioară. Și încă două Meditații ale Cafelei care să accelereze manifestarea rezultatelor în viața ta.

Termen limită de înscriere: luni, 19 iulie până la ora 24.00

05
zile
12
ore
45
minute
28
secunde

Înscrie-te acum la

Provocarea de 30 zile

Preț: 147 lei/persoană sau 125 lei/persoană pentru o comandă de cel puțin 2* persoane (≥2)
*Nu uita sa scrii la Mențiuni și adresa de email a persoanelor înscrise împreună cu tine. 

Primul email din provocare va veni miercuri, 21 iulie, la ora 20.00