Peste 7000 de persoane au participat la seminariile și programele lui Florin Păsat

Atrage abundența în vremuri cu provocări

Un curs de 6 ore care îți oferă tehnici și metode practice ca să-ți asiguri prosperitatea financiară. Învață cum să-ți stabilești și urmărești obiectivele financiare, ca să-ți asiguri ție și familiei tale bunăstarea, indiferent ce se întâmplă în lume!

📅 30 septembrie 2023, ora 09:30

📍Timișoara, Hotel Perla

Uneori te oprești la UN SINGUR PAS
de obiectivul tău. Tu unde te pierzi pe drum?

Intenția rămâne doar în minte și nu o formulezi. Ai multe idei, dar nu formulezi intenția SPECIFICĂ (ex. “Aș vrea să am mai mulți bani”)

Formulezi intenția, dar o formulezi GREȘIT (ex. “Vreau să fiu liber financiar” - dar nu stabilești în cifre ce înseamnă asta)


Formulezi corect intenția, dar nu ai un DE CE clar (ex. dacă familia e importantă DE CE-ul este să le asiguri o viață mai bună)

Nu reușești să depășești convingerile CONTRA-Productive. Ai DE CE-ul, dar nu știi că ai convingeri CONTRA-productive.

Identifici convingerile CONTRA-Productive, dar nu ai instrumentele să le schimbi

Ai instrumentele să le schimbi dar nu ai DISCIPLINA să faci un obicei din folosirea lor

Când NU îți îndeplinești obiectivele, aduci greutăți în viața ta

ÎȚI FACI VIAȚA MAI GREA

Atunci când îți propui ceva, mintea ta vizualizează acea situație și înregistrează imaginea dorită.

Iar atunci când realitatea diferă de ceea ce mintea ta a proiectat deja, apare un conflict din care rezultă frustraredescurajareanxietateteamă și chiar datorii. Încrederea în propriile capacități scade, pentru că dacă deja ai încercat și te-ai pierdut pe drum, mintea ta a înregistrat eșecul și crede că e singura realitate posibilă. 

E imposibil să obții rezultate diferite, dacă faci aceleași acțiuni. 

Poate ți-ai promis să câștigi mai mulți bani și ai făcut eforturi în direcția asta, dar te-ai epuizat fără să crești veniturile prea mult. 

Poate ai încercat să economisești pentru zile negre, mai ales acum când trăim vremuri incerte, dar nu ai reușit să aduni mare lucru, sau ai cheltuit deja banii pe “urgențe”. 

Poate ai încercat să faci ceva pe lângă job, dar câștigurile nu au fost pe măsura așteptărilor și timpul investit era prea mare.
Practic, ai încercat să faci tot ce făceai și până acum, dar mai mult și cu eforturi mai mari. Ai privit problema din același unghi și ai făcut aceleași acțiuni ca și înainte. 

Soluția de care aveai nevoie arată diferit, iar mai jos o să îți spun care este diferența.

Soluția: Ai nevoie de o altă MENTALITATE!

Și tu poți să aplici în viața ta câteva lucruri practice, care îți vor transforma modul în care te raportezi la această problemă. Iar dacă faci din aceste metode și tehnici un obicei, vei vedea că în mai puțin de un an viața ta va lua drumul abundenței.

Sunt lucruri care te ajută să învingi provocările economice pe care le vedem în întreaga lume și care îți asigură creșterea, chiar dacă totul în jurul tău se schimbă.

În Cursul pe care ți l-am pregătit, am selectat cele mai eficiente, rapide și sigure metode care să te ajute să:

 • transformi dorințele în obiective clare, măsurabile și realizabile
 • identifici blocajele care stau în calea îndeplinirii lor
 • depășești aceste blocaje și ai încredere să îți urmezi drumul
 • construiești pas cu pas spre obiectivele tale
 • îți atingi obiectivele și continui să crești, trăind în abundență

Cum mi-am păstrat focusul când pandemia mi-a dat totul peste cap

Salut, numele meu este Florin Păsat, sunt Trainer și Speaker din anul 2001 și vreau să îți povestesc cum pandemia mi-a luat peste noapte tot ce am construit.

Ca speaker, practic am rămas fără job și fără venituri. Oamenii nu mai aveau voie să vină la seminariile, conferințele și workshop-urile pe care oricum nici eu nu mai aveam voie să le organizez.

În loc să fiu în fața unei săli de 200 de oameni, m-am trezit în fața unui monitor, nevoit să învăț lucruri noi ca să îmi mut activitatea online.

Necunoscutul situației mi-a creat nesiguranțe, teamă, blocaje, dar am avut toate instrumentele necesare ca să rămân focusat la obiectivele pe care mi le-am propus.

Știam mereu că vor fi și provocări pe drum, dar nu mă așteptam să vină una după alta, pandemie, război, incertitudine și îngrijorare pentru ziua de mâine peste tot. Modul în care am reușit să mă liniștesc și să rămân pe drumul meu fără să derapez a fost să nu renunț la obiceiurile care îmi aduc energie și calm: sport, meditație, carnețel, recunoștințe, listă de succese etc.

Și soluțiile au început să apară.

Am creat câteva produse noi cu care am reușit să ajung la publicul meu, vizibilitatea a început să crească și am obținut primele vânzări în online. Chiar dacă provocarea, care pentru mine a venit în forma pandemiei, mi-a dat totul peste cap, am reușit să mă focusez și chiar am ieșit câștigat, pentru că am acum un nou mod prin care pot să ajut oamenii.

Programul la care te invit este deja la a doua ediție și ceea ce aș vrea să știi despre acesta este că l-am adaptat la context, ca să îți ofere instrumentele de care ai nevoie să depășești și tu provocările din această perioadă, fără să te pierzi pe drumul spre obiectivele tale.

E ușor să derapezi când îți iese un obstacol în cale și să pierzi controlul, dar dacă știi ce să faci în acele momente, vei descoperi recompense la care nici nu visai.

Programul “Creează-ți o viață prosperă mai repede decât ai visat” este antrenamentul în care te pregătești să depășești orice obstacol și unde înveți să transformi provocările în oportunități. Este un curs intens, concentrat și eficient, care îți oferă uneltele de care ai nevoie ca să trăiești abundența în fiecare zi de acum încolo, indiferent de situația economică din țară sau de la nivel mondial.

Te aștept!

Cum va arăta viața ta în urma cursului

 • Vei știi cum să aduci dorințele tale legate de bani din minte în realitate
 • Vei știi cum să le transformi în obiective realizabile
 • Vei vedea cu claritate drumul spre obiectivele pe care ți le-ai propus
 • Vei avea abilitățile și uneltele să depășești blocajele care ies în cale
 • Vei trăi conștient și vei lua decizii bune legate de bani
 • Vei avea încredere în forțele proprii și vei scăpa de convingerile limitative
 • Vei avea mai multă claritate în gânduri și în acțiuni
 • Vei dezvolta noi abilități care te ajută să reduci stresul din viața ta
 • Vei descoperi curajul să îți dorești mai mult și încrederea că poți
 • Vei știi sigur ce valoare au ideile tale, fără validarea altora
 • Vei vedea toate contextele ca oportunități și nu vei mai simți amenințarea crizelor
 • Relațiile cu familia, cu prietenii, cu jumătatea sau partenerii de business se vor îmbunătății

Asigură-te că viitorul tău și al familiei tale este în siguranță! Ia decizia să fii pregătit în fața obstacolelor care stau între tine și obiectivele tale!
Învață să atragi abundența în vremuri cu provocări!

Ce spun cei care au participat

Bonus

 • 2x Sesiune de Coaching 1 la 1 cu mine - Valoare: 900 lei
 • 1x Sesiune de Claritate cu Expert Matrix Reimprinting Nicoleta Nistor - Valoare 200 lei
 • 1x Sesiune de Curățare Energetică axată pe subiectul banilor cu Expert Adina Pestroiu - Valoare 200 lei
 • 1x Voucher curs sau Sesiune Theta Healing cu Laura Popescu - Valoare 200 lei
 • 1x Sesiune de Vindecare a Copilului Interior și a Rănilor Emoționale oferită de Psiholog Crisina Eremia - Valoare 150 lei
 • 1x Sesiune de Numerologie oferită de Eugen Connert - Valoare 225 lei
 • ”Pachetul WOW!” - cartea ”WOW!” tipărită cu autograf, cartea ”WOW!” în format audio și 8 video-uri cu conținut suplimentar - Valoare 147 de lei

Garanția 100% Money Back

Programul “Creează-ți o viață prosperă mai repede decât ai visat” este o investiție sigură pentru tine. Dacă după 2 Sesiuni la care ai participat, consideri că ceea ce ai învățat nu îți este de folos, îți returnez banii, fără să îți cer explicații. 

Preț: 477 RON

 • Cursul are o Valoare totală de peste 13 025 lei.
 • Doar Bonusurile pe care le primești gratuit sunt în valorea de 2 022 lei.
 • Alege acum să faci cea mai importantă investiție pentru tine.
 • Nu mai lăsa evenimentele din jur să te îndepărteze de obiectivele tale!
 • Transformă mindset-ul tău legat de bani și trăiește în abundență în fiecare zi!

Timp rămas până la curs

  2  4
Zile
:
 
  1  9
Ore
:
 
  4  5
Minute
:
 
  5  7
Secunde

Timpul de înscriere a expirat!

 

Ce ai de pierdut dacă nu te înscrii

Nu lăsa problema banilor să îți fure împlinirea. Dă-ți voie să mergi pe calea prosperității și învață cum să generezi abundență în vremuri cu provocări. 

Bani

orice problemă pe care nu o rezolvi urgent îți va scoate din buzunar mult mai mulți bani decât investiția financiară minimă pentru acest program

Timp

vei continua să cauți soluția în exteriorul tău, când de fapt, soluția e în interiorul tău, doar că încă nu ai făcut alegerile potrivite

Liniște

până vei găsi soluția potrivită, stresul actual se va amplifica, iar efectele negative se vor vedea tot mai mult în viața ta personală, carieră și sănătatea ta

Libertate

s-ar putea să nu mai ai această oportunitate prea curând, iar povara banilor te va ține înlănțuit și îți va răpi lucrurile din viață care îți aduc bucurie